Välkommen till Långbäling

Semestra i Stockholms skärgård

Som anställd i Handelsbanken kan du semestra på ön Långbäling i Stockholms södra skärgård som ägs av Handelsbankens Personalstiftelse.

Kom hit med din familj eller nära vänner och hyr en stuga en helg på våren eller hösten, eller en hel vecka på sommaren.

På en förtrollande plats i skärgården kan du njuta av natur, kultur, harmoni och gemenskap. Tillsammans tar vi hand om ön så att många fler kan få en fin upplevelse och kan njuta av att komma hit.

.

Något unikt för varje årstid

Långbäling är klassad som naturreservat och över öns 1,5 km skiftar naturen från urskog, klippor och sandstränder till öppna landskap.

Det gör att ön kan erbjuda något varje säsong från tidig vår till sen höst. Fiske, bad, båtturer och bär- och svampplockning är saker som du kan ägna dig åt när du är här.  Det finns promenadstigar och gott om utrymme för spel, lek och aktiviteter. Många badplatser gör att du kan bada och sola utan att behöva trängas. 

Här på Långbäling kan vi också erbjuda temahelger, hör av er om ni har nya förslag på aktiviteter för det som kan locka ännu fler medarbetare att komma hit.

Bra att veta

Läs bifogad Pdf, där har vi samlat nyttig information till dig som är bra att ha inför ditt besök på Långbäling