Aktiviteter

Aktiviteter för alla tillfällen

Oavsett om du besöker Södergarn för en konferens eller om du är här på semester så har du många aktiviteter att välja bland. Kontakta oss så berättar vi mer.

Aktiviteter för utvecklande möten

En passande aktivitet under konferensen kan bygga teamkänsla, förstärka mötets syfte, motivera deltagarna och göra mötet minnesfullt. Vi skräddarsyr aktiviteter efter dina önskemål. Exempel på populära aktiviteter hos oss är matlagning, kajaktur och femkamp. Vi hjälper även till att arrangera yoga- och meditationspass samt matlagning för både hälsa och njutning.

Vi samarbetar med Öppet Hav som kan erbjuda ett brett utbud av aktiviteter.

En stund för dig själv

Efter en dag med möten, föreläsningar och gruppövningar kan det vara skönt att röra på sig. Passa på att testa Södergarns hälsospår där du både prövar din fysiska form och får kunskap om vad du kan göra för din hälsa. 

Södergarns hälsospår

Vi vet att den som rör på sig kommer med bättre idéer, orkar anta fler utmaningar och har möjlighet att leva ett långt och hälsosamt liv. För mycket stillasittande leder till en rad negativa hälsoeffekter. Till exempel ökar risken för diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, psykisk ohälsa, cancer och att dö i förtid.

Vi på Södergarn har tillsammans med Handelsbankens företagshälsovård startat ett hälsospår för att göra det enkelt för dig att röra på dig när du är på Södergarn.

Kondition är den enskilt viktigaste faktorn för god hälsa. En bra kondition möjliggör att du orkar genomföra ditt arbete på ett tillfredställande sätt och har kraft över till en stimulerande fritid. Prata med oss på Södergarn så kan vi visa var Hälsospåret och andra löpspår i närområdet går.

Friluftsliv på Södergarn - året runt

Södergarns omgivningar bjuder på oändliga möjligheter till aktiviteter och friluftsliv året om. Ta ett dopp i havet, en tur med kajaken, dra upp en öring eller lata dig på bryggan. Här finns också tennis, boule, biljard och gym. På vintern finns både skidspår och slalombacke i närheten och efter skidåket kan du njuta av bastun.

Södergarn tennis

Kajakuthyrning

Södergarns kajaker finns att hyra för Handelsbankens personal. Vi har fem singelkajaker och en tandemkajak. Vi tillhandahåller flytvästar och instruktioner.


Priser
Halvdag (4 timmar) 100 sek
Heldag 200 sek
Dygn 300 sek